De clubkampioen van de SV De Toren is  bekend. Arthur Ornée versloeg in een zinderende partij Tom Brans.
En werd daardoor de welverdiende kampioen. Door dit verlies bij Arthur, verspeelde Tom de tweede plaats.

Volgende week de laatste allesbeslissende ronde in de interne competitie, Arthur en Tom staan allebei op de eerste plaats. Wie gaat er volgende week met de eer strijken?

De rangen en standen na Ronde 15slotronde van 25-06-2018 uitslagen en standen mail: Arie Schouten
En het maandagavond nieuws door onze voorzitter.

Beste schaakvrienden, hierbij het maandagavond nieuws van 4 juni.

Hier het maandagavond nieuws van 28 mei 2018, tevens een bericht dat iedereen welkom is om op woensdagmiddag vrijblijvend te komen schaken bij de Gaanderij in Arnhem.

De Schaakvereniging De Toren, Arnhem-Zuid, organiseert weer de Zomerschaak voor iedereen ! In de periode van 2 juli t/m 27 augustus

Afgelopen maandag, 16 mei 2018, was het zover: “ter lering ende vermaeck” mochten ruim 30 schakers (uiteindelijk werden het er zelfs 37) aantreden tegen de “eminence grise” van het Nederlandse schaakleven: Jan Timman.

Afgelopen maandag werd ronde 11 gespeeld van de zomercompetitie. Kijk hieronder voor de uitslagen van ronde 10 en 11 en de eindstand.