Jammer;

Zoals iedereen begrijpt, kan helaas onze jaarlijkse simultaan tegen Jan Timman dit jaar geen doorgang vinden. Laten we hopen dat we dat volgend jaar wel kunnen gaan doen. Omdat we Jan zeker niet willen vergeten, hieronder een citaat van hem.

“De helft van de variaties die worden berekend in een toernooispel blijkt volkomen overbodig. Helaas weet niemand van tevoren welke helft. ' - Jan Timman

Verder wordt het aardig spannend aan de top, Arthur staat weliswaar bovenaan met 2½  punt. Maar wordt op de voet gevolgd door Thomas, Peter, Tim en Ferdi met 2 punten. Met direct daaronder running-up mate Borrit. Het kan nog heel spannend gaan worden daar aan de top.. Als nu de volgende keer Arie en Eef ook mee kunnen doen, komen we op 14 man, dat zou toch echt fantastisch zijn.

De volgende maandagavondschaak wordt gespeeld op 5 Oktober

Ad Braam

Arie Schouten

Eef Top

Kom je ook schaken, en natuurlijk Corona proof ?

Uitslagen en stand ronde 2 op 21-9-2020, interne competitie SV De Toren.

Allereest een hartelijk welkom aan ons nieuwe lid dhr. Borrit van Dis.

Laten we de hoop uitspreken, dat hij veel plezier zal beleven aan het schaken bij SV De Toren.

Borrit, nogmaals van harte Welkom !

Nadat door gebrek aan voldoende deelnemers de Algemene Leden Vergadering van 7 september jl. is afgeblazen. Was het de afgelopen maandag dan zover, nog ietwat onwennig kwamen er 11 leden van SV de TOREN bij elkaar voor de eerste schaakavond van het seizoen. Er gaat immers niets boven een gezellige clubavond. In deze corona tijd waari edereen 1,5 meter afstand moet houden was het ook weer goed, om elkaar weer eens tezien en met elkaar te schaken. We hebben de zaal Corona- proof opgezet, zodat wevoldoende afstand van elkaar konden houden. Ook zijn er, voor o.a. de bar en het toilet Coronaregels opgesteld.

Natuurlijk is het heel erg jammer dat er een aantal leden, het toch nog teveel risico vonden om te spelen. Laten we daarom hopen dat er begin volgend jaar een vaccin is, zodat alles dan weer naar het oude “normaal” kan gaan. Maar goed we zijn begonnen, Arie onze wedstrijdleider, heeft weer vanouds de borden ingedeeld. Tom, heeft de taak van de Caronaverantwoordelijk op zich genomen. En Arthur, droeg zorg, voor de Bar en de afsluiting van de zaal.

Uitslagen als volgt;

½ -½

Gerjan Brands

Tim Slechter

I.v.m. het Corona virus zijn de clubavonden gestopt tot maandag 1 Juni

Nadat de regering gisteren aanscherpende maatregelen heeft afgekondigd ten aanzien van de verspreiding van het Corona virus.

Zijn we genoodzaakt onze clubavonden te stoppen tot 1 Junil .

Uiteraard willen wij als bestuur niemand in gevaar brengen.

Dus als alles weer goed is beginnen we op maandag 1 Juni met het schaken.

Met vriendelijke groet,

Fred Schonis

Voorzitter Schaakvereniging De Toren Arnhem

De loting voor de tweede ronde van de beker is geweest.

Ja, je kan het geloven of niet maar de eerste maand van het jaar zit er al weer op.

En wat is er veel gebeurd bij SV De Toren.

Allereerst hebben we het jaar 2019 gezellig afgesloten met snel schaak, daar is niet iedereen een liefhebber van. Maar de oliebollen maakten wel weer veel goed. :-)

In onderstaande tabel vindt u de loting en de uitslagen. Als er nieuwe uitslagen bekend zijn, wordt deze tabel aangevuld.

De rangen en standen  van 25_09-2019 ronde 3 staan op onze site. Klik hier voor de uitslagen en standen mail: Arie Schouten