De rangen en standen na Ronde 6  van periode 2 en de extrene uitslagen tot en met 17-12-2018 staan op onze site. Klik hier voor de uitslagen en standen mail: Arie Schouten

Afgelopen maandag is de loting verricht door Arthur en Tom en dit  was het resultaat:

Massakamp VSV - De Toren | 2 november 2018

Met een opkomst van 25 schakers was de Zomerschaak een geweldig succes. Ook het feit dat er verschillende huis schakers hebben meegedaan evenals schakers van andere verenigingen deed het toernooi echt eer aan. Rolf Hendriks is de nieuwe zomerkampioen.

Hierbij de uitslagen van de zomerschaak, Rolf Hendriks nog steeds op kop en in zijn kielzog René Reulink.

Zomerschaak Uitslagen tot en met 23 juli 2018
Klik op 'lees meer'.

De Schaakvereniging De Toren, Arnhem-Zuid, organiseert weer de Zomerschaak voor iedereen ! In de periode van 2 juli t/m 27 augustus