Met een opkomst van 25 schakers was de Zomerschaak een geweldig succes. Ook het feit dat er verschillende huis schakers hebben meegedaan evenals schakers van andere verenigingen deed het toernooi echt eer aan. Rolf Hendriks is de nieuwe zomerkampioen.

Hierbij de uitslagen van de zomerschaak, Rolf Hendriks nog steeds op kop en in zijn kielzog René Reulink.

De Schaakvereniging De Toren, Arnhem-Zuid, organiseert “Chess on the River” op Zaterdag 1 september, van 11:00 tot 15:00 uur Graag willen wij u uitnodigen om te gaan schaken op de rivier, volgens ons is dit een Nederlandse primeur.

Zomerschaak Uitslagen tot en met 23 juli 2018
Klik op 'lees meer'.

De clubkampioen van de SV De Toren is  bekend. Arthur Ornée versloeg in een zinderende partij Tom Brans.
En werd daardoor de welverdiende kampioen. Door dit verlies bij Arthur, verspeelde Tom de tweede plaats.

Volgende week de laatste allesbeslissende ronde in de interne competitie, Arthur en Tom staan allebei op de eerste plaats. Wie gaat er volgende week met de eer strijken?

De rangen en standen na Ronde 15slotronde van 25-06-2018 uitslagen en standen mail: Arie Schouten
En het maandagavond nieuws door onze voorzitter.