Beste schaakvrienden, hierbij het maandagavond nieuws van 4 juni.

Uitslagen interne competitie 4 Juni 2018

Jan Schoemaker         -    Tom Brans                             0-1

Arthur Ornée               -     Rolf Hendriks                        1-0

Bart van den Akker    -      Hans Donker                         1-0

Fred Schonis              -      Gerjan Brands                     ½-½

Theo Giesbers            -                                                    bye

1e plaats Arthur                        17 punten

2e plaats Tom Brans                 16½ punt

3e plaats Jan Schoemaker       15½ punt

4e plaats Rolf Hendriks             15 punten

Het blijft dus ongewoon spannend aan de top, met nog 3 avonden te gaan kan er van alles gebeuren.

Middag schaak

We zijn de afgelopen Woensdagmiddag begonnen met de middag schaak in de Gaanderij.

Er was geen schaakmateriaal meer (in het verleden heeft de Toren daar ook al gespeeld, de heer De Bruin was toen de grote animator.

Dus hebben wij er drie borden met stukken neergezet.

Hierbij een oproep aan alle mensen die eens een keer overdag wil schaken. Neem ook gerust een buurman mee.

Locatie van de Gaanderij, naast de BP pomp op ELDERVELD

Driemondplein 1, 6843 AN Arnhem

OSBO Competitie

Zoals een ieder weet gaat de OSBO competitie verder onder de naam van SMN competitie.

De leden die mee willen doen en niet de enquête hebben ingevuld, kunnen zich alsnog opgeven

Bij onze coördinator Marco Vastenhout, Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of  per telefoon

026-8487017 De leden die zich nog niet hebben opgegeven ontvangen als geheugensteuntje een mail ter herinnering.

Algemene Leden Vergadering

Zoals ieder zal de Algemene Leden Vergadering van de SV De Toren gehouden worden op maandag 3 september. “Save the date”Als er leden zijn die een bepaald onderwerp op de agenda willen hebben, dan kan dat via de mail naar de secretaris Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leden aantal

Zoals iedereen weet, is de meest efficiënte manier om nieuwe leden te werven,  dat de doen via de reeds bestaande leden. Hun enthousiasme over de vereniging kan potentiële leden over de streep trekken. Vertel aan vrienden en bekenden dat het bij ons heel gezellig is, en dat men beslist niet gelijk lid moet worden maar dat men altijd gratis proef schaken mag.

Leden zijn essentieel zeer belangrijk voor onze schaakvereniging,  en ik doe dan hierbij het dringende verzoek aan alle leden, om de uiterste best te doen om enkele nieuwe leden te werven. Ook ideeën die hiertoe kunnen leiden zijn van harte welkom.

We gaan binnenkort ook wat proberen met Facebook, wie weet helpt dat.

Kees Hilhorst speelde laatst (internetvluggertjes) een curieus partijtje:

1.e4, d5

1. cxd, Pf6
  2. d4, Lg4
  3. Lb5+, c6
  4. dxc, Lcd1
  5. c7+, Dd7 (??)
  6. c8T ++

De volgende  maandagavond dat er weer geschaakt gaat worden is 11 juni.

Ook is er een mogelijkheid, om op Woensdagmiddag 14:00 uur geheel vrijblijvend te schaken bij de Gaanderij. Hierbij bent U  allen van harte uitgenodigd.