Kom naar de schaak-instuif, in de boerderij De Steenen Camer naast het pannenkoekhuis. Georganiseerd door SV De Toren Arnhem-Zuid. Grijp je kans om geheel vrijblijvend te schaken !!!  Maak op een leuke manier kennis met de mooie schaaksport.

Iedereen kan meedoen, thuisschakers clubschakers gewoon een potje schaken tegen iemand anders.

Periode 9 September t/m 28 Oktober 2019

Voor aanvullende informatie www. Schaakverenigingdetoren.nl

Deelname is gratis. Aanmelden is niet nodig: kom gewoon op Maandagavond om 19:45 uur naar de Boerderij 'De Steenen Camer' Hannesstraatje 2a Arnhem, Elderveld.

Waar je door het bestuur van de SV De Toren zal worden ontvangen.Geïnteresseerden kunnen zich ook aanmelden via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-42067014, maar je kan ook gewoon binnenlopen.

3919Schaken is cool!