Het was een oud plan van me om een schoolschaaktsite voor Arnhem te maken.
Wel het is nu eens gelukt ! Hoera !
Heb je je al opgegeven voor de toernooien op 26 januari? Voor het basisonderwijs moet je op een Arnhemse school zitten, maar voor het Open Arnhems VO-kampioenschap mag je ook in Tietjerksteradeel wonen.

Oh ja vraag ook oude bekenden die niet meer op een club zitten of thuisschakers, die nog niet op een club zitten. Er zijn voor niet club-schakers van het VO extra prijzen ! en ze tellen natuurlijk voor het vette scholenklassement.
Wie gaat winnen? Lorentz, de Gympies of de Olympiers......(die hebben Nick gecontracteerd oei, oei)

Als het goed is komt deze pagina/site bovenaan onder de IJSCO-toernooi-knop te staan, die dan ff Schoolschaak gaat heten. De webmmaster moet me daarbij wel ff helpn :-). Tot die tijd moet je gewoon hier klikken

Op de site staat ook hoe je je moet opgeven, DOEN !