Komende zaterdag spelen De Toren 1 en 2 hun slotronde op het vaste adres, Zeelandsingel 40, in de kantine van de Rijnbrinkgroep op de derde etage.

Het live-verslag van deze wedstrijden is te volgen op twitter: https://twitter.com/ASAtweets

Per aspera ad astra – ofwel hoe De Toren 6 vanuit het dal des doods tot de toppen van het licht kwam … .

Vanmiddag wordt er weer gespeeld in de kantine van de Rijnbrinkgroep aan de Zeelandsingel 40 in Arnhem.

Op het programma staan de wedstrijden tussen De Toren 1 en HWP Sas van Gent en De Toren 2 ontvangt Caissa 3.

Met dank aan de indeling in onze onderbondklasse, mochten we op maandag 13 november j.l. aantreden voor onze (eerste) thuiswedstrijd, en wel tegen Schaakstad Apeldoorn.

Zaterdag 16/12 wederom een spannende wedstrijd voor Toren 2. Gaan we weer verrassen? Volg het hier semi-live via regelmatige updates van dit verslag vanaf ca. 13:30 uur.

Vanmiddag wordt er weer gespeeld in de kantine van de Rijnbrinkgroep aan de Zeelandsingel 40.

Op het programma staan de wedstrijden tussen De Toren 1 en UVS en De Toren 2 ontvangt Amsterdam West.

Nadat we op de heenweg nog een blik konden werpen op de Wageningse Berg, waar vroeger spelers als Martin Haar hun kunsten vertoonden, rijden we verder naar de eindbestemming Vredehorst in de wijk Tarthorst, waar op 5 mei al velen van ons al eens meededen aan het bevrijdingstoernooi.