Uniek schaak- event “Chess on the River”.

De Schaakvereniging De Toren, Arnhem-Zuid, organiseert

“Chess on the River” op Zaterdag 15 Juni 2019, van 12:00 tot 15:00 uur

Uiterlijk aan boord 10:45 uur

Graag willen wij u uitnodigen om te gaan schaken op de rivier, volgens ons is dit een Nederlandse primeur.

Vanwege het unieke karakter wordt er een grote opkomst verwacht.

Er is een definitieve stop bij 28 schakers.

Toernooiopzet, (Rapid)

Er worden drie rondes gespeeld volgens het Zwitsers systeem, met 20 minuten per persoon per partij.

Er wordt na ratingsterkte ingedeeld 2 of 3 groepen, met in iedere groep gelijkwaardige spelsers.

Speelgerechtigd zijn de clubleden van De Toren en enthousiaste schakers, iedere schaker mag mee doen.

Ook als je niet wilt deelnemen maar toch graag wil mee varen, ben je van harte welkom!

De opstapplaats is Wageningen, men kan vanaf 11:30 uur aan board.

Inschrijven eventueel onder vermelding van ratingsterkte via de mail, bij de voorzitter.

Let op inschrijving stopt bij 28 deelnemers.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar

De kosten voor deelname aan deze unieke cultuur / schaakvaart, zijn 25 Euro (schakers) en 10 Euro (niet schakers), na een bevestiging van meedoen, overmaken op NL 36 INGB 0006364318 ten name van Schaakvereniging De Toren te Arnhem

“Chess on the River” wordt gesponsord door HuisCare Schilders, de vak schilders van huis uit.